To aftener med hingstevalg

De store beslutninger om valg af hingste til hopperne skal snart træffes, og efter vinterens overvejelser har hingstekåringen måske vendt det hele lidt på hovedet for dig.

 

Derfor har vi i regionen inviteret to af Dansk Varmblods dommere fra avlsledelsen til at komme at tale om hingste og hingstevalg og ikke mindst svare på spørgsmål heromkring.

 

Ondag den 3. april kommer Johnny Hansen, talsmand for DV’s avlsledelse i springning, for at fortælle om springhingste og hingstevalg i springhesteavlen. Vi kan i regionen ikke bryste os af at have mange springhesteavlere, og derfor har Johnny indvilliget i at gøre arrangementet lidt bredere ved også komme med et oplæg om klargøring af ungheste fx til 2-års skue og sadelkåring.

 

Torsdag den 4. april får vi besøg af Jens Søgaard, medlem af DV’s avlsledelse i dressur, som vil dele sine tanker og overvejelser omkring dressurhingste og hingstevalg i dressurhesteavlen.

 

Ønsker man avlsledelsens ide til hingstevalg til en specifik hoppe, kan man på forhånd fremsende hoppens navn og reg.nr., evt. med særlige ønsker til, hvad hingsten skal bidrage med. Mail kan sende til Johnny på mindful@mail.dk eller Jens på jesti200@gmail.com.

 

Begge arrangementer finder sted på Agri Nord Idrætscenter, Hobrovej 435, 9200 Aalborg i tidsrummet kl. 19.00 til 21.45. Prisen for deltagelse er 100 kr. for medlemmer og 130 kr. for ikke-medlemmer. Der serveres kaffe/te og kage. Vand/øl kan tilkøbes på stedet.

 

Tilmelding kan ske via mobilepay med beskeden ”Hingstevalg Johnny” eller ”Hingstevalg Jens” til 20338683. Har du ikke mobilepay, kan du tilmelde på e-mail macohl@hotmail.com og betale ved indgangen.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram