Mandag den 1. maj kl. 19.00 inviterer Dansk Varmblods region 7 til et lærerigt arrangement på Agri Nord Idrætscenter, Hobrovej 435, 9200 Aalborg.

Dyrlæge i Vetgruppen og til dagligt på Ansager Hestehospital, Jon Vedding Nielsen, er kirurg og udover sin profession som dyrlæge, er han også rytter og avler og har derfor et bredt indblik i udfordringer ved føl og unghestes benstilling, og hvad konsekvenser og risici kan blive i et senere liv som rideheste.

Jon Vedding Nielsens oplæg tager udgangspunkt i føls benstillingsproblemer, diagnostik behandling og prognose. Mange avlere kender til tvivlen, når et føl har for rette eller bløde koder, og hvor vidt det så må få motion og hvor meget, og skal det gå på hårdt eller blødt underlag – eller begge dele? Det kan være et af mange spørgsmål, man finder svaret på den 1. maj.

Derudover vil Jon Vedding Nielsen komme ind på ortopædkirurgiske problemer såsom osteochondrose ved føl, plage og ungheste og igen snakke om prognose og behandling.

Det koster 75 kr. for DV-medlemmer og 125 kr. for ikke-medlemmer at deltage i arrangementet, hvor der bydes på vand/øl, kaffe/te og kage. Tilmelding via MobilePay på 22788002 (Anna Marie Nielsen).Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram